Wat betekent de uitdrukking in Willow's ogen?

Toestand:

Je personal robot toont 'Droevige Ogen'. Dit betekent dat het vorige proces fout liep.

A) Als dit gebeurt tijdens de eerste installatie, kan dit betekenen:

1. Dat je personal robot geen verbinding kon maken met de WiFi.
  2. Dat je personal robot je niet kon volgen tijdens het opzetten van de digitale perimeter.

B) Indien dit gebeurt tijdens de werking, betekent dit dat je personal robot een veiligheidsstop heeft gegenereerd.

Mogelijke oplossing:

A)

1. Controleer je WiFi-instellingen en probeer het opnieuw. Wees jezelf ervan bewust dat WiFi instellingen hoofdlettergevoelig zijn.
  2. Plaats je robot manueel op het docking station en probeer opnieuw.

B) Plaats je Willow robot manueel op het docking station of tik op 'verder' via de Toadi applicatie op je smartphone.

Toestand:

Uw persoonlijke robot zoekt naar:

A) Een QR code in het geval je je app / WiFi verbinding aan het opzetten bent.

B) Jou, of een andere persoon om te volgen rond het erf om de digitale perimeter te bepalen.

Mogelijke oplossing:

A) Laat de QR code zien.

B) Ga voor Willow staan, op +- 4 meter afstand.

Toestand:

Uw persoonlijke robot heeft de QR code gelezen en probeert nu verbinding te maken met de WiFi.

Mogelijke oplossing:

Wacht tot uw Willow robot klaar is.

Toestand:

Je Willow robot is succesvol verbonden met je WiFi. Willow is nu bezig met het opzetten van de verbinding met de Toadi server.

Mogelijke oplossing:

Wacht tot je persoonlijke robot klaar is.

Toestand:

Je Willow robot is verbonden met de Toadi server en is nu klaar om de digitale perimeter te installeren.

Mogelijke remedie:

Wacht tot Willow de omgeving begint te scannen. Ga voor je persoonlijke robot staan.

Toestand:
Je Willow robot staat op het docking station en is aan het opladen. Willow is opgeladen tussen 0% en 20% van de totale batterijcapaciteit.

Mogelijke oplossing:

Toestand:

Je Willow robot staat op het docking station en is aan het opladen. Willow is opgeladen tussen 20% en 50% van de totale batterijcapaciteit.

Mogelijke oplossing:

-

Toestand:

Je Willow robot staat op het docking station en is aan het opladen. Willow is opgeladen tussen 50% en 75% van de totale batterijcapaciteit.

Mogelijke oplossing:

-

Toestand:

Je Willow robot staat op het docking station en is aan het opladen. Willow is opgeladen tussen 75% en 100% van de totale batterijcapaciteit.

Mogelijke oplossing:

-

Toestand:

Dit zijn Willow's gelukkige ogen. Dit betekent dat alles goed is.

• Als Willow op het docking station staat, betekent dit dat de batterij volledig is opgeladen.
  • Als Willow je volgt om de digitale perimeter te maken, betekent dit dat alles goed is.
  • Als Willow aan het werk is, betekent dit dat alle handelingen perfect zijn.

Mogelijke oplossing:

-

Toestand:

Wanneer je het uitschakelapparaat activeert, zal je Willow robot volledig uitschakelen. Tijdens het uitschakelen zie je OFF in de ogen van Willow.

Zodra de melding verdwenen is, is je persoonlijke robot volledig uitgeschakeld.

Mogelijke oplossing:

Plaats je Willow handmatig op het docking station om je persoonlijke robot weer tot leven te wekken.