Hoe installeer ik het stopcontact van het laadstation?

De regels voor stopcontacten buiten verwachten dat u een 100% waterdichte oplossing biedt.

De regels voor stopcontacten buiten verwachten dat je een 100% waterdichte oplossing biedt. In de praktijk is het voldoende om een waterdicht stopcontact aan te bieden en daar de stekker van het Toadi laadstation in te steken. De Toadi stekker is ook waterdicht (IP44), in combinatie met een waterdicht stopcontact heb je een sluitende oplossing.

• Voor België hebben wij dit nagevraagd bij het keuringsbureau Vincotte en zij hebben ons bevestigd dat dit een veilige en reglementaire oplossing is.
  • Voor andere landen, raadpleeg steeds de reglementering van uw land.

Indien de voorgestelde oplossing niet voldoet, kan je gebruik maken van de volgende 2 alternatieven.

1. Laat een waterdichte aftakdoos installeren en installeer het laadstation er rechtstreeks op
  2. Gebruik een stopcontact van binnen je huis, met een kabel door de muur